Header-Pic

Film ter promotie van het vak carrosseriebouwer

CarrosserieNL en VOC hebben een film laten maken ter promotie van het vak carrosseriebouwer. Dit filmpje is vooral geschikt voor vmbo’s.


Het blijkt dat veel jongeren geen idee hebben wat een carrosseriebouwer doet. Om jongeren te overtuigen voor de opleiding carrosseriebouwer te kiezen is deze promotiefilm gemaakt. Er is gefilmd in de praktijk bij een carrosseriebouwer, zowel leerling als begeleider vertellen enthousiast over de werkzaamheden en de producten die zij maken. Dit filmpje is te zien op ons Youtube kanaal en is te gebruiken bij onder andere gastlessen op vmbo’s.


De open dagen voor MBO-opleidingen bij ROC’s starten ook weer begin volgend jaar en het is voor bedrijven een mooi middel om de branche en hun bedrijf te presenteren.


Het plan is om meer promotie- en informatie filmpjes te maken. Als bedrijven geïnteresseerd zijn om daaraan mee te werken, dan kunnen ze zich melden bij CarrosserieNL.


Voor meer informatie: Jasper Burgers, tel. 0252 265227, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Solutrans

21-11-2017 t/m 25-11-2017Lyon

Elmia Lastbil

22-08-2018 t/m 25-08-2018Jonkoping Zweden