Header-Pic

PACK keurmerk

 

PACK staat voor Periodieke Aanhangwagen en Caravan Keuring. Een grondige jaarlijkse inspectie van alle vitale onderdelen, zoals koppeling, remmen chassis, banden, schokdempers, verlichting en signalering. Deze keuring kan gedaan worden voor boottrailers, verkoopwagens, autoambulances, paardentrailers, enkel- en tandemassers, etc.

 

U ontvangt een uitgebreid keuringsrapport met een compleet overzicht van alle eventuele gebreken. Bij de keuring worden de bestaande wettelijke eisen als norm gehanteerd.

 

Als na de keuring blijkt dat alle in orde is, of als de eventuele gebreken zijn verholpen, wordt de aanhangwagen voorzien van een speciale PACK sticker. Het bewijs voor zowel u als voor uw opdrachtgevers en de overheid dat het met de veiligheid goed zit en dat uw aanhanger weer volledig bedrijfsklaar en betrouwbaar is.

 

Hiermee wordt ook aan de VCA-eisen voldaan.

VCA staat voor Veiligheids Certificaat voor Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.