Header-Pic

Van de Weijer nu ook in Lunteren

Carrosseriewerk Van de Weijer uit Putten heeft onlangs een nieuwe vestiging in Lunteren geopend. Het bedrijf bevindt zich op de Stroet nr. 4-6, direct aan de snelweg A30 afslag Lunteren.

Pand LunterenMet deze extra vestiging krijgt het carrosseriebedrijf uit Putten niet alleen meer productiecapaciteit maar wordt ook het pakket aan diensten uitgebreid met onder meer een eigen spuiterij en schadeafdeling met twee spuitcabines, waarin voertuigen tot een lengte van 20 meter gespoten kunnen worden; een afdeling bedrijfswageninrichting voor het betimmeren en inrichten van bestelwagens; een verkooppunt en servicepunt van Amco-Veba autolaadkranen; een verkooppunt en servicepunt van Scattolini kipperlaadbakken en een ALK keurstation voor alle merken autolaadkranen.

Carrosseriewerk Van de Weijer gevestigd te Putten en nu ook in Lunteren is opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in maatwerk  en serieproductie van diverse soorten carrosserieën zoals gesloten-, schuifzeil-, koel/vries- en open laadbakken. De verschillende carrosserieën worden zowel op trucks, opleggers, aanhangers en afzetframes gemonteerd. Met deze extra vestiging en het complete pakket aan diensten denkt Carrosseriewerk Van de Weijer de klanten nog beter te bedienen en is het bedrijf klaar voor de toekomst.

vd weijer